Kantri-ilta 23.11.2019 klo 20

Show time 20:30 ->

Perinteinen iltama

Kantria, kupletteja ja suomi-iskelmää joululahjaksi itselle? Kyllä, kiitos.

Tervetuloa kolmanteen Ravintola Puistolinnan järjestämään kantri-iltaan.

Markus Kivivuoren Mali-potpuri

Markus Kivivuori tulkitsee itselleen rakkaimpia Mali-kappaleita kokonaisen setillisen verran. Markuksen pitkäaikainen haave toteutuu vihdoin, kun hän saa kunnian esittää forssalaista musiikkia forssalaisille Forssassa (toim. huom. vaihda f:t v:ksi niin sanoma aukeaa). Nykyään turkulaistunutta Markusta on tituleerattu maailman ainoaksi raumalaiseksi, joka haluaisi olla forssalainen. Markuksen sanoin: ”Forssaan saapuminen tuntuu siltä kuin palaisi kotiin.”

Hipp’n’Atte

Illan päättää Hipp’n’Atte orkestereineen, joka tällä kertaa paisuu viisihenkiseksi puhallin- ja jousisektioineen. Luvassa on entistäkin täyteläisempää kantahämäläistä kantria ja vorssalaista volkkia. Ja aina jotain ihan muutakin. Pala sielua nyt ainakin.

Liput kustantavat 10€, lipputulot käytetään lyhentämättömänä vorssalaisen volkin vientiin Itämeren aalloille tammikuussa 2020 Folklandia-risteilyn merkeissä.

Edelliset kaksi iltaa on myyty loppuun ja vähän ylikin, joten lippuja kannattaa varata/ostaa ennakkoon Ravintola Puistolinnasta (+358 451 821 679). Varsinkin jos on tarkoitus viettää pikkujoulut pikkuporukalla pienessä sievässä pikkusen kantrin kera.

social_facebook social_email